NIC

NIC

Anotace: ...zkrátka nic...(8/2004)

Černý rána,
v hlavě prázdno,
ticho bílejch zdí.
Prázdnej stůl,
kladivo buší,
sem tam sem tam.

Nůž v srdci,
čepel sílí,
trhá zevnitř všechno svaté.
Černej plášť,
krůpěje slz,
na lícní kosti co roste vztekem.

Vzduchoprázdno v celém těle,
namíchaný koktejl všech známejch pocitů.

Láska - Soucit - Radost
Stesk - Zmatek - Bolest
Nenávist - Smutek - Vztek
Samota - Lítost - Štěstí
Deprese - Zoufalství - Bezmoc

ŽIVOT:
Město bez života,
domy bez lidí,
byty bez zvířat,
chodby bez dětí,
domovy bez stáří,
kluby bez mládí,
zahrady bez milenců,
hřbitovy bez mrtvých,...

DUŠE:
Hudba bez not,
píseň beze slov,
tanec bez kroků,
slova bez háčků,
tichý křik,
hluchý zvuk,
krásná bolest,
bílá tma,...
Autor zaba.zuzla, 11.04.2005
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí