SuperStar K-2

SuperStar K-2

Anotace: ...jen taková poznámka k tomuto pořadu...

Tak jsme tu zas včera měli tu SuperStar show,
s telefonem rozhodli se o vypadnutí lidí dvou.

Zpěváci z pódia se prodávali,
jak na tržišti trhovci.
Kdo je lepší a kdo horší,
zas našeptli porotci.

Tak teď jsou dva z kola venku,
to otáčí se nevzrušeně dál,
Moniku a Janiku,
z výsluní kamer diváků hlas odvál...
Autor Comodor Falkon, 11.04.2005
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí