Marná naděje

Marná naděje

Anotace: vlčímu šamanovi

Bosé nohy pořezané od kamení
Nikdo ji nepřenese přes zlámané sny
Je nasáklá bolestí, smutkem a steskem
Těžká pro každou čistou duši
Křídla zplihle visí politá smolou
Roztáhnout nejdou, nevzlétne
Čeká na vlka
On ji přenese
Na záda mu naskočí…
Ne.
Vlk si též tlapky pořezal
Zakrvácel jí lem šatů
Sedí vedle sebe tiše
Na kraji vodopádu
Do vody hledí…
Sní…
Autor Temeraire, 07.05.2007
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krááásné, reálné!!! a smutné :-)

07.05.2007 12:07:00 | Tereén

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí