Pojďte do války!

Pojďte do války!

Anotace: Báseň, ve které jsem se pokusil vyjádřit nesmyslnost a šílenost války v Iráku...

"Moji drazí, pojďte do války,
stanete se ranaři, elitními vojáky!

Já radím vám,
je to dobrý džob
a našetříte aspoň na svůj hrob.

Není žádná jiná cesta z této krize,
jedině zabít co nejvíc lidí v této černé knize!
A pokud byste neměli co dělat v době příměří,
naše karty s fotkami a jmény to vyřeší.

Vidíte, armáda se o vás postará,
bojujete pro dobrou věc,
doma máte ženy a rodinu odmala,
můžou být zabiti těmi fašisty přec!

Radím vám dobře,
já jsem veterán z Vietnamu!
Kdybych tam nešel,
dávno bychom padli na hlavu!

Tady máte pušky, vy dva kulomety,
potřebujem takové chlapáky na ozbrojené střety!
Musíte jim tam ukázat, jak se to musí,
všem z nich se tam zajisté demokracie hnusí!"
Autor Anxiety, 07.05.2007
Přečteno 291x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí