Voda

Voda

Anotace: .....

Každá ryba patří do vody
Je tam ve svém
Jako ryba ve vodě se cítím
Když můžu snít

Tahle voda mi měla zprostředkovat
Uzavření míru
Příměří s mou myslí
Vyhlásila mi válku
A její zbraní je touha
Hladová a zoufalá
Nejhorší nepřítel
Jaký se mi mohl postavit

Přijímám její požadavky
Slibuji podepsat kapitulaci

Předmět jednání
A zároveň svědek se nedostavil

Každá ryba patří do vody
Je tam ve svém
Jako ryba na suchu se cítím
Když může jenom snít
Autor Písnička, 11.04.2005
Přečteno 365x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí