život

život

Anotace: sem zvedav jak se bude libit a jestli v tom nekdo uvidi to co chci rict

Jeho tělo bylo tupý
Hlava nad světem bezmocně kroutí
Vracel se a neohlížel se zpátky
Chtěl byt jen tmou
Tmou temnou

Tou dobou
Kdy se stal krutou bezesnou tmou
Pohltil vse ,krk dal do opratky
Uz vic nemohl
Zemřel tou touhou

Moje laska končí
Tvůj svět se hroutí šilena agonie
Nevěře pověra příšera
Smrdící mrtvola
Tělo prosí

Zab mě už zab se tou samotu….
Autor Piškot_kv, 08.05.2007
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí