Nedělej to, prosím!

Nedělej to, prosím!

Anotace: pro jednu kamarádku, který se zalíbily halucinogeny a je to vážně škoda..:-(

Zruš to, nebo odlož na jindy
prší a kapky kouř nenávidí
- to víš,
tak neblázni!

Co ti to přinese?
Ráj barev a smíchu?
v mozku regrese
a spoustu hodin ticha..

Venku je kluzko,
noha ti podjede
oni to neuvidí
kdo pomoc přivede?
Tvá bolest jen smích sklidí..

Prosím tě vzpamatuj se!
nebylas taková
- dřív
Ale věci se horší
a tobě už nestačí pár piv..

Vzpomeň si, tohle jsi nemusela
i bez látek zrádných
jsi přece celá
a svá!

Vrať se zpět na zem
žij a nenič se
nebuď blázen!

Nám na tobě záleží
i když čas setkání brání
všechno se vylepší
- už se květen sklání.

Pak někdy v červnu
půjdeme spolu ven
a minulým starostem
se spolu zasmějem...
Autor Meiv, 08.05.2007
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Vím jaké to je, když ti kamarádka začne brát nějaký návikový svinstva...mám taky jednu takovou básničku...

23.08.2007 22:26:00 | Morgana la Fay

Důležitý apel a Tvoje empatická pomoc! Díky!

20.05.2007 01:53:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí