Hrabě Dracula

Hrabě Dracula

Anotace: Každý zná ten příběh....

Sbírka: Kdysi dávno

Když tma na celou zemi padne,
lidé si děsivé příběhy povídají,
o tom, jak zlý osud neopatrné si najde,
v tom tajemném transylvánském kraji.

Po setmění jen blázen vydal by se z domu,
jeden ty historky snad vůbec neslyšel,
vsadil se, že dojde až ke starému hradu,
a už ho nikdy nikdo neviděl.

Starý hrad, co na kopci stojí,
je stejně prokletý jako tahle zem,
všichni se okolo něj projít bojí,
nechtějí se setkat s krutým hrabětem.

S hrabětem, co žije už několik staletí,
a kterému lidská krev zachutnala,
že ji saje z hrdla svých obětí,
aby ho nesmrtelným učinila.
Autor Polárka, 08.05.2007
Přečteno 585x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Výborně, život není jen milování, básnit se dá o všem.
Hrabě Dracula je svědkem.

16.06.2008 07:58:00 | Marfuša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí