Na plný pecky

Na plný pecky

Anotace: já život chtěl žít...však něco se zvrtlo...už nemám proč být....

Na plný pecky, já život chtěl žít
jenže koukla na mě, povídá - tak už můžeš jít
copak takhle končí tahle velká láska?
najednou mou tvář zdobí jen kamenná maska

Navždycky, napořád jsme chtěli spolu být
jenže to zmizelo, už není - chci jen Tebe mít
zmizelo, stejně jako smích se ztratil z mýho pohledu
a teď...jak dál žít...sám...jak jen to dovedu

Najednou z mýho srdce...jen rozbitá půl je tu
sedím, přemejšlím - zkouším ruskou ruletu
bo ona možná z toho srdce nezůstala ani ta půlka
se sklenici vodky v ruce...hraju - dokud neskončí to kulka
Autor Pazdi, 08.05.2007
Přečteno 361x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bez ní už by to nebyla hra;-)

07.08.2007 16:47:00 | Pazdi

hezke to je.ale kulku nechme ze hry;-)

07.08.2007 11:25:00 | Stavitel mostu přes Rubikon

děkuji,
nee, neutekla písmenka:) bo = protože

08.05.2007 18:36:00 | Pazdi

Je to hezké,vtipné.Ale tak zle snad nebude.

Oprav si: místo..bo - nebo,utekla Ti dvě písmenka.

08.05.2007 17:18:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí