nedosažitelná

nedosažitelná

Anotace: ...

Jdu pozdě
a strach mám,
že tě nepoznám...
Čas přece jen je vráskám pán.
Uběhlo mnoho let, měsíců a dní,
až na ten dnešní, poslední.
Minuta za minutou v mé mysli zní,
snad přijde ta poslední***
Já spatřuji tě náhle,
nedýchám,
s city se potýkám,
slzami zalykám.
Jsi krásná a jen má, má, má..nedosažitelná
Autor kakaoo, 08.05.2007
Přečteno 421x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Dík za báseň a všechno!

08.05.2007 22:25:00 | Bíša

Tohle mě posadilo "Čas přece jen je vráskám pán."
Moc krásné..

08.05.2007 18:24:00 | Lucijena

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí