Přijdeš?

Přijdeš?

Anotace: jo to je život, když na někoho důležitýho čekáš a ona nepřijde

sedim a sedim,
do blba hledim,
jsem docela nervóza,
čeká na mě neuróza.

přijde? v to doufám,
a sám si tady pomalu zoufám.

ví, že se mi líbí,
vždycky něco slíbí,
někdy to nedodrží,
vzhled její ji podrží.

kouzelný je úsměv její,
však si to i vrabci pějí.
vždycky mi zvedne náladu,
když ji vidím,
když skáču před ní vejšku,
tak se stydím.

sedim a sedim,
do blba hledim,
nálada mě opouští,
jsem jak havran na poušti.

nejde a nejde,
co na tom sejde?
vono to přejde.

jenže to nejde,
nebudem si lhát,
nechci se tě vzdát,
mám tě rád
a nechci tě nikomu jinýmu dát!

věnováno Vojtěšce 30.4. PMF 2007
Autor PMF, 08.05.2007
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí