Utíkám

Utíkám

Anotace: Co říct, nejsem si tím jistá...

Pryč odtuď
utíkám před smutkem
co má divnou příchuť
utíkám po svahu prudkém.

Točí se mi hlava
ale musím utíkat dál
vnucuje se mi vzpomínka malá
jako by se mi sen zdál

Ruce se mi třesou
v hlavě nemám nic
nohy mě sotva nesou
vydrží ještě víc?

Vidím nové stromy
neznámé keře
lišky vylézat z nory
otevírají se mi nové dveře

Jsem schopná je otevřít?
porozumět jim?
umím přestat snít
a chovat se podle toho co vím?
Autor mattoni.uz.neni, 08.05.2007
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Svým pocitům dej větší důraz...a dotáhni to, jinak se mi to moc líbí...fakt. Opět žasnu, jak jsi ve 13letech psychicky vyspělá...

09.05.2007 06:18:00 | Viki C.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí