Práh minulosti

Práh minulosti

Anotace: ...

Můj pokoj.
Je to tak dávno,
kdy jsem se tady
s Tebou milovala.
A po tu dobu
téměř jsem se bála otevřít dveře,
překročit práh.
A náhle běžím,
abych té jizvě dala srůst.
Otvírám dveře,
mlčky do polštáře,
kdes tenkrát ležel,
tisknu horké tváře
a znamenám ho pečetí svých úst.
Autor fijalka, 08.05.2007
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krasa:)

08.05.2007 20:28:00 | brko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí