Ona

Ona

Anotace: Je to psany jako text k pisni ala Mare

Vždy když se dotknu tvého krásného těla,
Chtěl bych ti splnit vše co bys chtěla.
Byt tvým don juanem, co odchází s ránem.
Ty jsi mou můžou s průsvitnou blůzou,
Co když se usměje tak nic se neděje
jsi klidem mě duse co jako kun kluse.
Hladem v tichu co bolí mě v břichu.

Ref:
Už nechci jinou líbat a na tebe myslívat
Tak co mi to děláš? Proč se na mě nedíváš
Už mě nehladíváš.
Chceš byt s jiným?
Fajn tak si jdi. Jdi si kam chceš. Vím, že
Mne chceš

Když tebe vidím, už nikde neslídím.
Si vším co jsem chtěl, tak proč jsem tam sel
A viděl tě s jiným, pohledem chtivým.
Lampa a tužka co sviti jak stužka pod drobnohledem
A s dalekohledem. Viděl tvé ruce, jeho v paruce.
Nevěděl jsem jak nevěděl jsem proč.
Ref:

Mam sklenici plnou a s další vlnou
Jedu tramvaji prázdnou po tvých snech
Roky ztrácejí se v dnech už nepopadnu dech.
Denně tě cítit a začít svítit nechtět pocítit
Už žádnou bolest protože bože není to lest
Ref:

Nůž na nebe jako ostří zebe
Krabice prázdná od vzpomínek tvých
Leží v lese nebo jede na saních
Vidím jen prázdnotu jak svíčku bez knotu
Co ponuře hoří, vysokém pohoří
Co vítr boří. Tak teď cítím tebe
A nevím proč?
Ref:
Už nechci jinou líbat a na tebe myslívat
Tak jdi si kam chceš, mě už vrátit
Nedokážeš. Jak poslední mrak,
Projel jak vlak co viděl jsem pak
Už bylo pozdě když stal sem na brzdě.
Autor Sebastian_13, 11.04.2005
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí