Ve světě zlém, ve světě veselém

Ve světě zlém, ve světě veselém

Anotace: Svět je už prostě takový

Svět není zlý,
dokonce nedává rány.
To jen lidé, prý,
si hrají zde na velké pány.
Svět široký, celičký,
tolik krásky skýtá.
Na nebi malé hvězdičky,
sluneční den skrývá.

Raduj se ze dne,
miluj svůj život.
Jen tak dokážeš vnímat štěstí,
přežívat utrpení potůčků vod.

Jako černá vrána mezi bílými,
jako vzácný kulový blesk.
Přes andělovy křídla,
budu přebírat Tvůj stesk.
Tvé slzy prokládat mými,
snad se Tvá křídla stanou silnými,
a Ty opět zvlétneš ...
ve světě zlém, ve světě veselém.
Autor Seatka, 09.05.2007
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí