Obšťastňoval jsem californskou děvku

Obšťastňoval jsem californskou děvku

Anotace: ..což je určitě lepší, než krále z Anglie.. :DDD

Málokdo to ví
že provaz můj je lehce přistřihnut
..všude se potulují zmoklí sobi
Santa někam zmizel
a dárky zvlhly slinami z tvých rtů

Já zapomněl své číslo domů

..na obrazech hořce tlejí
patlaniny Che Guevary
jako ústřižky z novin
..toho idiota Tristana Tzary
se zeleným autíčkem
brm brm

kdepak jsi ty?

Pod pojmem "pokroková báseň"
představím si tebe, šakale..
Což takhle si nejdřív pokecat U Zlatého tygra
pane Hrabale?

..pokud nás někdo obslouží
Autor Trapné děťátko, 09.05.2007
Přečteno 358x
Tipy 2
Poslední tipující: stmivani.na.lepsi.casy
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mno, tak tohle není zronva středoproudní ;)
což je dobře, ono by to ani k Tvé přezdívce nešlo. Jen tak dál, doufám, že něco dalšího trochu víc pochopím...

15.05.2007 21:57:00 | Julie Park Rock

No stačí,...

09.05.2007 21:28:00 | stryc

To by mě teda nenapadlo...

09.05.2007 20:30:00 | lidus

Jak hezké, když relativně k sobě název s dílem nepatří...

09.05.2007 18:55:00 | Cot death

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí