Má duše

Má duše

Anotace: ...

Má duše je jak starý hrad,
vysoko v kopcích kdesi na horách
a kol něj příkop hluboký
v něm jen špína ze stoky

Lesy obklopen je ze všech stran,
že peklem je jít tam sám
a všude kolem močály z nichž havětí houf se nevzdálí
tam pak je jen tma prokletá a vždycky dlouho do léta
Autor Chránič Zubů, 12.04.2005
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí