školní trable...

školní trable...

Anotace: o životě školáka...

Spousta písmen,
čísel,
věcí,
informací.
Spousta zabitého času...

Svítí slunce,
směje se,
a já sedím,
hledím...
za zády výčitky mé matky...

Uč se!!
Máš na to!!
Mě to za to nestojí!!
Hádka,
brek
a výčitky...

Už máš zase trojku,
snaž se,
neopisuj,
bude maturita,
nepodceňuj to...

Mě to stačí,
mě to nebaví,
je to všeobecný,
na co mi to bude...
Proč musím být nejlepší?

A zase spousta výčitek,
breku,
hádek...
už mě to nebaví...
pátý rok na gymplu...

to je dlouho,
já už končím...
měním školu.
Mami, nebreč,
je to můj život!

Můj,
já nechci sedět v kanclu,
já chci být s lidmi,
já chci být šťastná!
Nezakazuj mi to!

Prosím!
Autor jaňa, 10.05.2007
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo, pěkný.. jen pokračuj dál, at se zdokonalíš..!!

10.05.2007 18:12:00 | W.O.K.O.

Jana se snažííííí :)))) ...pěný, docelas mě překvapila :)))

10.05.2007 17:54:00 | Emis

tak to máš dobrý, závidím:)

10.05.2007 12:21:00 | jaňa

Dobře znám...:o( ale rodiče mi do toho už nemluví...:o)

10.05.2007 12:07:00 | Severka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí