O KOČKÁCH...

O KOČKÁCH...

Anotace: Chcete zničit byt?? Pořiďte si kočku...:o))Já je taky miluju..:o)

O KOČKÁCH
**********

Když jste kočky vlastníkem,tak
v nebezpečí velikém
se ocitnete najednou.
Kočky občas zabřeznou.

V tu ránu už není doma
kočka,ale Primadonna,
která náhle všechno smí-
zpytujete svědomí...
Pak už to jde v cuku-letu:
kočka jí-Vy na dietu,
čtete chytré učebnice
o kočkách(né o fyzice...:o)
Když přijde ta chvíle špatná,
je Vám kniha houby platná-
pár šluků a kafe s mlíkem-
stanete se porodníkem.
*****
Nevím.Tenkrát tahle němá
tvář mi padla do oka.Teď
řádí doma šestičlenná
smečka zvířat divoká...!!:o)
Autor Skywalker, 12.04.2005
Přečteno 477x
Tipy 4
Poslední tipující: šuměnka, Marfuša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

to podepisuju a jdu na cígo...

24.11.2010 03:35:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí