Viking´s

Viking´s

Anotace: toto jsem skládal za pomocí jedné písničky od Bathory...

Loď připlouvá k břehům
Loď zakotvuje
Statečný lidé vystupují
Kolem nich velryby plují
Ničeho se nebojí
Jdou za poselstvím svým
Pomalu se schyluje k boji
Jejich statečnost doprovází silná píseň
Bouřka šlehá bojovníkům do obličeje
po obličeji jim stékají krůpěje
po strmých kopcích se šplhají
únavou padají
doufají,že bohové jim sílu dají
ohromnou sílu v mečích mají
všichni se jim straní
vědí,že bojovníci udatní jsou
bohové je následují
vyčerpáním však neupadají
nepřátelé tuší boj znenadání
vikingové se smrti nebojí
protože bojují s nadějí
neobyčejné věci se dějí
v rukách drží ohromné zbraně
s pokřikem jdou na ně
nepřátelská morálka je na dně
….Všude bezvládná těla
Vikingové zas vyhráli
Bouřkou nesnesitelnou kráčejí
Do kroku si zpívají…
Zpívají a morálku dobrou mají
Padlí bojovníky zahrabávají
Důstojně je pohřbívají
Pohledem na ně mávají
Raněné na své mohutné bedra skládají
Jsou pilný a čest mají
Vrací se do svých lodí
S nimiž je doprovází posádka bojovníků
Mizí v dáli širého úsměvu rozbouřeného moře
Zase nezradili,nezklamali
Kořist protivníkům uloupili
Vše s hrdostí to zapili
Bůh jim žehnej při dalším boji…
Autor Ty, 10.05.2007
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

jé díky,to je poprvý kdo mně tak nazval fakt díky a příště se polepším

30.09.2007 08:04:00 | Ty

Prosím nepoužívej slovo Bůh ve spojitosti s vikingy co třeba Odin to zní pořád lépe než Bůh ale jinak píšeš superně

15.09.2007 10:37:00 | Cassandra

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí