Chci

Chci

Anotace: Starší věcička..(11/2003)

Chci spát a cítit tvá ústa,
chci žít dle mého gusta.

Chci žít tak jak jen toužím,
chci znát proč srdce si soužím.

Chci cítit tě na svých prsou,
chci jít kam nohy mne nesou.

Chci se smát od ucha k uchu,
chci stát v teple a v suchu.

Chci si přát ať jsi semnou,
chci ti dát svou náruč jemnou.

Chci být upřímná jako malé dítě,
chci tvé myšlenky chytat do své sítě.

Chci být krásná jako poupě růže,
chci milovat jak jen člověk může.

Chci být tajemná jako temná komnata,
chci být nevinná jakok lidská mláďata.

Chci mít vše co toužím mít,
chci po kapsách vždy něco mít.

Chci žít a jenom být,
chci být a jenom snít.
Autor zaba.zuzla, 12.04.2005
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí