Přání

Přání

Anotace: ...taky něco staršího...(8/2003)

Lásko, proč jsi tak krásná,
udělej ať nejsi tak krásná,
ať nevoní ti vlasy jako ovocný sad,
ať nesvítí ti oči jako had,
ať necítím jak pálí touha,
ať můžu přemluvit hodiny a zastavit čas,
ať nikdy mé sny nezavřou bránu k tobě,
ať nevidím tě ve dne v noci zas a zas.

Proč jsi tak krásná lásko má,
tak udělej ať nejsi krásná,
ať touha má tak nepálí,
ať nevoníš jako zahrada,
ať láska nikdy neumře, neopadá.
Autor zaba.zuzla, 12.04.2005
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí