Mírová mise

Mírová mise

Anotace: Pokud to někoho jakkoliv pobouří...jeho věc :)

Chycen v malé bílé pasti
motýl narážejíc do tvrdých oken
za sklem jsou teď všechny slasti
volný motýl teď je lapen.

Prach bělásků v očích máme…
víčka měnící se v oponu
děti přijdou, co jim dáme?
Pušku nebo svobodu?

Z olova pás, snad květinu do vlasů
všechno v bílých barvách míru
pro krutý řev, za bouřlivých ohlasů
zabij ho pro Krista, přec máš svou víru.

Jdi si hrát maličký, je to jen člověk
hrajme si hru na nositele světla
Nejde tu o princip však ani o vděk
Zelená vlna ke dnu nás smetla…

Ovečka čekajíc, až přijde na řadu
šťastnou cestu do říše Osvětim
smrtící polibek jen si pojď pro radu
jsem Ďábel sám a v boha tě vysvětim…

„Tak teda čau vy mírové mise
ahoj lidi co tlejete v hrobě…
Já zdravim ctnostná Ameriko
a vzdávám čest tý zkurvený době!“
Autor Džín, 10.05.2007
Přečteno 343x
Tipy 2
Poslední tipující: Egretta
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Dlaždič, dlaždič :-D Ne, je to krásný a výstižný, ale přecejen, koukni na nás...tak mě napadá, jestli bysme neměli těch depkařin s koncentrákama a Amerikou nechat...no i když, ale ne, ať si myslí kdo chce, co chce :-) Jednoduše krásný...

12.05.2007 19:18:00 | Sophia

k tomu asi není co říct.... ta poslední věta hovoří za vše, naprosto s tebou souhlasím :)

10.05.2007 22:44:00 | Emis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí