IKI

IKI

Anotace: Pro mou nejlepší kamarádku IKI alias Gabrielle Taroku :-)

I.
Už je tomu mnoho let,
co poznaly jsme se.
Spolu jsme objevovaly svět
a zkoušely co snese.

Oběťmi šprýmu,
učitelé byli.
Ikdyž jsme dostali rýmu,
stále jsme snily.

Učila jsi mě,
jak psát.
Říkám ti upřímně:
" dík, že's mi to chtěla dát."

Stále táhneme spolu,
za jednu stranu provazu.
Jsme jedna druhé lékem v bolu,
kilometrem obvazu.

II.
Celé věky,
jsme přítelkyně nejlepší.
Nepřátelé rudnou vzteky,
když se trochu sešeří.

V šeru rudě plápoláš,
plamínku svobody.
Snad, mě, vodu zavoláš,
zachráníme národy.

A než se každý naděje,
uvidí v dáli záda.
Přítelkyně zapěje,
když skřivan se s milou hádá.

Voda a oheň,
spolu stojí.
Jen si na nás vzpoměň,
každý se nás bojí.

V srdcích zelenáčů,
respekt dlí.
Je to jen banda sráčů,
to my jsme zlý.
Autor Rhiana E. Nebresk, 10.05.2007
Přečteno 395x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tož at vám to dál tak fajně klape:-)

10.05.2007 23:22:00 | paranoidandroid

tak ty ses zla ju?
checht bojim bojim :o)))
asik uz budu ten srac zelenac :o))

prima popis ty tvoji Ikei .o))

10.05.2007 22:53:00 | Bean

a co já?????:)

10.05.2007 21:47:00 | Favi

děkuji,že jsem měla tu možnost si tohle přečíst..
...velmi aktuální...včera jsem se skamarádila s holkou,se kterou jsem už dva měsice ani nepromluvila...už jsme opet okey:-)
tak dekuju:-)
hezká..
papa

10.05.2007 21:34:00 | lonely.princess

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí