Prohra

Prohra

Anotace: .....

Věkem už velmi stár,
tělem však stále fit
Aspoň jednou by si přál,
moci triumfálně porazit

HAJZLA.....

toho, který vzal mu vše,
co kdy od života chtěl.
Věky věků mu jen lže,
to aby na uzdě ho měl

Dostat ho jednou "do kolen".
Má ho však v mozku stále,
je mu tak strašně podoben.
S ním ne a ne se pohnout dále.

Ten sviňák zas ho odhalil,
další krutá, podlá rána.
Nečekal až spojí zbytky sil,
stá bitva a opět prohraná!

Ve vzduchu zhoupnutí,
padající židle skřípot.
VZAL MU I TO POSLEDNÍ...
Autor jiljovský, 10.05.2007
Přečteno 394x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkné

15.08.2007 19:42:00 | Aluna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí