Ďábel

Ďábel

Anotace: je to zase tarot a taky je to ze zivota...

Ďábel
Vztyčený – je ukazovák ďábla:
„Holčičko zlá, tohle nedělej!
Co chceš ti nedám, to přece víš už dávno.
Ani nic nemám,
zato jsem veselej.“

Vztyčený – až do nebe si sahá
a taky na mě
na oční zornice.
Má kozí rohy,
kopyty v kruhu krouží,
veselost, která nezná hranice.

Vztyčený – se vždycky čelem staví.
Čelem, co chybí nebo je zakryto.
Použil život,
veselost smutná zbyla
nad cáry všeho, co bylo odžito
Autor Stepa, 12.04.2005
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí