Tma

Tma

Anotace: Taková hovadina o chvilce překvapení..

Je tma jak v ranci,našlpuji lesem,
ve tmě chrochtaj kanci,prodíraj se vřesem,
je slyšet strašit strašidla a taky skákat blechy,
vtom já slyším od stavidla hrůzostrašné vzdechy.

Tváře mi zblednou,já dusím se
a naskáče mi akné,
hned něco dělat pokusím se,
než se ten někdo zalkne.

Spěchám ke stavidlu seč mohou moje plíce,
však když to uvidím studem zčervenaj mi líce.
Propletenec těl,ba i duší,dvě srdce v rytmu sexu buší.
A já před tím trapně klopím oči
a zdrhám pryč než se otočí...
Autor Oduševnělost, 12.04.2005
Přečteno 362x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:D...to je hovadina ale ne vtom spatnym smyslu ale v tom smyslu ze je to srandovni:)

01.03.2006 12:18:00 | pan PanPan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí