Čekáš, vím.......

Čekáš, vím.......

Anotace: °°°°°°

Sbírka: Písně odjinud . . .

Mílá
Čekáš, vím
předlouhá chvíle
Nejistota
přijde...nepřijde

Milá
Tvá duše
jak peřej
zamrzlá
Tvé srdce svírá

Milá
Čekáš, vím
touha
zvolna se v bolest rozplývá
a uvnitř se všechno
obavou chvěje

Milá
Tak dlouhá
za Tebou cesta je
Čekáš, vím
Útrpné naděje
neskončí......

Dnes ani zítra
se nevrátí
jediný pohled
hebký dotek rtů
Rozbouřená vášeň
Slastná žízeň
schoulené studánky
Chvíle
kdy dlaň v dlani je skryta
a štěstí nemizí
.........ani neusíná.......

Milá
Čekáš, vím...
Autor Těšínský, 11.05.2007
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Jen tak jsem zabrousil do Tvých stránek a jsem rád, tohle stálo zato. Dík, měj se krásně a doufám, že s NÍ.

14.05.2007 08:51:00 | stryc

Moc krasne napsano, tyhle basne mam moc rada , o lasce jsou snad nejkrasnejsi.Z

11.05.2007 10:31:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí