Chci za Tebou...

Chci za Tebou...

Anotace: Život??

Přejíždím prstem po fotografii zašlé,
obdivuji krásu tváře Tvé,
proč Bůh vzal mi štěstí v Tobě našlé,
proč? Kapky máčejí tvář... jsou to slzy mé...

Že tato chvíle přijde, jsme oba věděli,
doufali, že lékaři lžou,
nedávali Ti žádnou naději,
ale my si pořád vytvářeli svou.

Mockrát jsi se mi omlouval,
nebyla to ale Tvá vina,
po nocích jsi s Bohem smlouval,
byla ale silnější, ta prokletá rakovina.

Slzy z očí mi teď proudem tečou,
chtěla bych za Tebou tam jít,
dny po Tvém odchodu se strašně vlečou,
chci Tě ve svém objetí zpátky mít!

A tak prášků hrst polykám,
doufaje v rychlý spánek už ležím,
láskou k Tobě se pomalu zalykám,
už se na Tebe Lásko těším!!
Autor saigonek, 11.05.2007
Přečteno 376x
Tipy 3
Poslední tipující: Jarin Kalin, Anneli
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Levandulko, tahle báseň není o mě, naštěstí!!

31.05.2007 10:25:00 | saigonek

Šmankote... tolik bolesti!!! ;-(
S tímhle má osobní zkušenost G.P. (na rakovinu mu zemřela 1. žena).
Přeji hodně sil...

31.05.2007 10:02:00 | Levandule

Liz - děkuji!

30.05.2007 09:06:00 | saigonek

tak strašně smutná...tolik pocitů...
pokud je o tobě..."drž se!"

26.05.2007 17:08:00 | Lizzzie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí