Nácek

Nácek

Anotace: ...

V množství že je síla
tohle on totiž dobře ví.
Když sám v poli stojí
tence jeho hlásek zní.

Historií nadopován
ego mu roste a tyje.
Barevnému prý nadřazen
tak chudák celý život žije.

Na tváři výraz debilní
v dlaních železnou tyč.
Jedno zbožné přání má
černí táhněte už pryč.

Huba pozdrav zařve
pravá ruka k nebi letí.
Levou barvu pleti řeší
rána první, druhá, třetí.

Rozumu drobty pobral
svědomí šanci nedá.
Mysl na jediné soustředí
hlavu na rozbití hledá.

Já vás totiž chráním
tvrdí lidu neznalému.
Pak zdarma facku přidá
odpůrci troufalému.

Proti komu se obrátí
až svět vymete celý?
Koho si pak vybere
tenhle občan skvělý?…
Autor Modrý Adept, 11.05.2007
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

..Skoro Nazi- Czech III. :-)

28.05.2007 18:23:00 | Veru

Přijde mi to moc mechanický,spíše bych to situoval do nějakého příběhu,ale je to tvůj styl a tímto ti ho neberu...
jinak jasně že fuck off nazi

11.05.2007 16:36:00 | animovaný medvídek Pů

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí