Být bit

Být bit

Anotace: po krásném bodování mých dílek jsem se rozhod dotknout dna.Tak sem napsal takovou málo rýmovatelnou blbost:) uvidíme cio na to mí milý kamarádi:) Snam to ale zas tak hrozný nebude:)

Být s holou kůží bičem bit;
a nečekat už na úsvit;
jež rozradostní lidem tváře,
když padne na zdi refektáře

Tu anděl s křídlem zlomeným,
slepá očka zvedá;
pak s úsměvem kamenným,
za pravdu Ti nedá

Že holí můžeš bíti psa,
však nikterati stáže;
a chceš-li sluhu uhodit,
zabrání Ti páže

Vždyť všichni sedí u koryta,
pod jedinou střechou;
a slušným lidem kradou rita,
jež životem je vodou
Autor Totenkopf, 12.04.2005
Přečteno 360x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí