Kamarádka

Kamarádka

Anotace: Když má člověk pocit, že ztrácí skvělou kamarádku..nebo už ji ztratil ??

Kde jsou ty časy
Řekni, kde ??
Ty, co už žádná z nás
Nikdy nenajde.

Doby, kdy smály jsme se spolu
Pomáhaly si a radily
Já sama teď padám dolů
Neb´ všechny radosti mne zradily.

Odešly daleko, co nejdál ode mě
Stejně tak jako právě teď ty
Já hledám, bohužel úplně marně
Vysvobození z mé samoty.

Nikdo však neotevře ty dveře ven
Ta malá, osvobozující vrátka
A mně už teď zbývá jen jediný sen:
Být zase něčí kamarádka.
Autor Question, 11.05.2007
Přečteno 520x
Tipy 2
Poslední tipující: carodejka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc hezke,mila pritelkyne.

20.07.2009 00:27:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí