Vysvětlení lásky

Vysvětlení lásky

Anotace: jen jednu šanci mi dej...

Nevím jak sem mohl být na tebe tak zlej,
protože ty si pro mě sluníčko,ty si pro mě nej.
Vím že si myslíš že mi nemůžeš věřit,
miluju tě strašně moc a můžeš si mě prověřit.
Prosím tě moc a moc nikdy mě neopust,
pomocnou ruku mou nikdy nepust.
Mé srdce patří jen té kterou miluji a to si ty,
v našem srdci a životě existuje jen slovo my.
Dej mi ještě jednu šanci a svou lásku,
možná mi dáš svou lásku a dáš mi jednu otázku.
Proč to je ta otázka,
odpověď na ni je:je to naše láska.
Autor Proof, 12.04.2005
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí