Moje brejličky

Moje brejličky

Anotace: d(*!*)b

Svět můj je jinačí
barvu růžovou má.
Přes tvoje námitky
mně ideální se zdá.

Co jinak vidět nelze
skrze sklíčka zřím.
Že tak trochu lžou
no dobře… to já vím.

Před realitou chrání
obroučky těch brýlí.
Klamán toužím být
na malinkou chvíli.

Čočkami okouzlen
nosit je budu stále.
Mrknout se chceš
tak tě pozvu dále.

Nesměle vypadáš
trochu tady tápeš.
I když by jsi ráda
ten svět nechápeš.

Na šedo nic nemaluj
prostě jen v klidu seď.
Černou též nevnucuj
sic vyhodím tě hned …
Autor Modrý Adept, 12.05.2007
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí