Naděje lidí

Naděje lidí

Anotace: Když směješ se chvíli, všechna srdce biji.

Když směješ se chvíli,
všechna srdce biji.
Ač žiješ život chvíli,
stala ses okouzlením.
Ač jiná jsi než ostatní,
tvůj pohled lidi rozzáří.
Leč máš srdce na dlani
a mnohdy mu okolí ublíží.
Když srdce své ty daruješ,
člověk šťasten je.
A v básních tvých,
je skryta naděje.
Naděje lidského dne,
naděje lidské ideje.
Autor australian_man, 12.05.2007
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí