Panenka na kluzké niti

Panenka na kluzké niti

Anotace: .........

Zvony tepou o překot,
že pálí se naše nitro!

(Automatická)
klaviatura blázní a výtkami
obrábí necudné pásy

...panenské cudnosti

Našemu hořekování
nezabrání ani ostré sirény
štěpící jádro vůle
na nerozhodné hemisféry...

(...chromaticky přezrálého ovoce)

Byť severák utahaně podřimuje,
klátí s námi mořská nemoc
jak Sloním mužem
zoufalství a stud

a my, pane loutkáři
odmítáme krvácet do sítí rybářů
s temnými úmysly...

Ale...
charakter je past...
Autor Lavran, 12.05.2007
Přečteno 270x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pekne.

05.06.2007 13:03:00 | carodejka

... tohle presne... me ted zaujalo:-)

12.05.2007 14:49:00 | Mango-Holka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí