Očista

Očista

Anotace: ...

Pláču špínu
Křičím radostí
Zbavil jsem se zlejch pocitů
Očistil jsem se
Vypláchl
Jsem novej nepoužitej
Jak ten kýbl
Co jsem si koupil
Co až mi bude zle
Do něj další špínu
Vybliju
Autor Vik, 12.04.2005
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí