Za hradbami srdce

Za hradbami srdce

Anotace: ...

Defloruješ moje city
Skalpuješ moje srdce
A schováváš se za hradbami svého
Kde čekáš
Jako predátor na další kořist
Jako hokejista na střeleckou pozici
Jako návštěvník cirkusu na další číslo
Jako pedofil na pannu
Kterou by mohl deflorovat
Autor Vik, 12.04.2005
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí