Absolutní rýma

Absolutní rýma

Anotace: Po několika panácích - inspirováno Cimrmanem

Stěhujíce bar o metr
rozbil jsem si barometr.

************

Koupil drahou jízdenku
a objel kraj světa,
uviděl jak jí Zdenku
kanibalka Květa.

***************

Ze tvé levé nohavice
kouká tvoje noha více.

****************

K regálu s nápisem sleva
běželi všichni zleva.

*****************

"Korunovace"

A papež nasadil
obřadu korunu,
když králi nasadil
na hlavu korunu.

*****************

Pět mastných hub
od řízků z hub.

****************

V tom našem kostele
okusuje kost tele.

*****************

"Alibi"

Svědčil, že u malin kobyla
po celou noc malinko byla.

******************

Tuhle jsem zvládl příliš lehce
řekla hned, že do postele chce.

******************

Ke stavbě dvou malých zídek
je třeba dvacetpět razítek.

***
Autor Písnička, 12.04.2005
Přečteno 336x
Tipy 2
Poslední tipující: Myghael - the Lord of Absurdity
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí