Mohamed a hora.

Mohamed a hora.

Anotace: .....

Horúci piesok,a v ňom žltý kvet,
suchým vetrom letí vtáča,
čuduje sa celý svet,
ked´ hora za Mohamedom kráča.
Aby tajomstvo tíško riekla,
o tom ako sú šťastní ľudia.
že v každej duši tečie rieka,
ked´ sa v spánku vzbudia,
sny krásne detské,
o láske,bohatstve a úspechu.
A nádeje,tak trocha svetské,
prinesú láskam útechu.
Ved´ niesme v utrpení sami,
hoci myslieť si to môžeme.
Hned´ budú všetci s nami,
ak najprv my pomôžeme.
Autor solar1, 12.05.2007
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí