Kamarád

Kamarád

Anotace: Škoda..

Bylo ti osm,mě o pár víc,měla jsem problém a ty jsi mi vyšel vstříc.Měla jsem radost a ty jsi se těšil semnou.Ve sněhu jsem chodila tvoji stopou,kde jsi byl ty byla jsem i já.Byla jsem trochu vtíravá.Smál si se jako já.Byl jsi rád.Milovala jsem tě a ty jsi byl můj kamarád.Teď jsem žena a ty muž.Máš spoustu přátel jen mě ne už.Po čase jsi přišel a chtěl mě mít rád.Něvěřil jsi,že musíš být jen můj kamarád,máš ženu a dítě,a ty musíš mít rád.Posílám pusu přes okna autobusu je to jediné mé jmění,nediv se,svět se mění.nemá cenu se vracet,vždyť tobě je ....náct a mě ....cet.
Autor Aluna, 12.05.2007
Přečteno 252x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

prostě úžasný
Dávám 100%

12.05.2007 22:34:00 | Dany_jente

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí