Sedmihlavá..

Sedmihlavá..

Anotace: ...

Kolik má tváří
tahleta noc??
Kolik má nocí tahleta tvář...?

Každá z těch tváří
nějak se tváří
mě na polštáři

Otvírají pusu
slova plná hnusu
plivou do bahna

Kdo to moh tušit,
že na dně duší
skrývá se saň?

Temná je noc
někdy tak moc,
že hvězdy zhasnou

K sobě se skláním
jen s jedním přáním:
Lásko, veď mě dál!

Nový den už vstal...

Zase jeden zázrak
z mnoha zázraků.
Autor Bernardetta, 12.05.2007
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta první sloka je nejlepší...Kolik má nocí tahleta tvář...super...!

25.05.2007 15:21:00 | Veru

paci sa mi obsah aj forma:-) pekná básnicka!

16.05.2007 16:36:00 | gallatea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí