Polámaná křídla

Polámaná křídla

Anotace: Anděl se zlomenými křídly

jsem anděl co zlomili mu křídla,
jsem anděl co nepochopil, proč to dělá
jsem anděl co ztratil chuť do života,
jsem anděl co zapomněl se smát.
anděl co umírá.
Autor australian_man, 13.05.2007
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí