Brenna 05

Brenna 05

Anotace: Záznam z letošní Bitvy u Brenny, konané 9.4.05 (uveřejňuji až nyní z důvodu špatné čitelnosti prvotního rukopisu...)

Nad Cintrou se mraky kalí,
černá řeka se z ní valí.
Za císaře pána,
v boj jde ta armáda.

Meč se s mečem v boji střetne
a šíp o štít zaduní.
Lepší soku hlavu "setne",
záhy sám se poroučí.

V převelikém masakru,
armády se střetly.
V zuřivém boje zápalu,
navzájem se smetly.

Uprostřed Cintry "opiový stan",
půl města regeneruje se tam.
Nad stan stoupá bílý dým,
mění ho tak v šedý stín.

Však už brzy bubny víří,
boje ryk se vůkol šíří.
Na všech stranách zuří boj,
rozpadl se armád roj.

Z nebe se však voda valí,
do páry nás všechny halí.
V řeži nám to nevadí,
však v odpočinku prokletí.

Pomalu dav bojovníků řídne,
sucho domova silně táhne.
Nakonec i já zbraně skládám,
na pochod do civilizace se dávám.
Autor Comodor Falkon, 13.04.2005
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí