Prvotní okamžiky

Prvotní okamžiky

Anotace: ...prvotní okamžiky z jednoho rána

S prvotními okamžiky ospalého rána
oči své otvírám
a nad hlavou na obloze vnímám
spanilost ptáků
co pod peřinou z mraků
letí do neznáma

Přes horizont,tam za prvními paprsky slunce
křídly mávají tak lehce
až zmizí z očích mých
tak jako čerstvě napadaný sníh
se ztrácí pod nohama
hluboko do nitra země
stejně i mé myšlenky,jenž noc uspala ve mě
odešly s novým ránem
a nad nocí budiž řečeno ámen
Autor vicarious, 13.05.2007
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí