Otazník.

Otazník.

Anotace: Forma vítězí nad obsahem.

Střídala jsi?
Kolik je hodin?
Kolik myslíš?
Ty mi to neřekneš?
Ty jsi tam ještě nebyla?
Nepohrál sis náhodou s mým budíkem?
Já?
Klára tam pořád je?
Jak to mám vědět? Copak já střídám?
Příjde mě končně někdo vystřídat?
Klára?
Kdo jinej?
Kláro?
Co?
Mohla by jsi ještě chvíli počkat?
Proč?
Proč ne?
Víš komu už před půl hodinou začala směna?
Mně?
Proč se tak blbě ptáš?
Ty sis pohrál s mým budíkem?
Já?
Kde jsi takovou dobu?
Co to máš v ruce?
Kláro?
???
Autor zabiják, 13.05.2007
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je dobré:) Takové nápadité:)

13.06.2007 17:55:00 | syren

To je dobré:) Takové nápadité:)

13.06.2007 17:55:00 | syren

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí