moc tě miluju.

moc tě miluju.

Anotace: Když se mi vrátíš...

Když tě vidím tak si uvědomím jak tě miluju,
když vidím tvou fotku tak si uvědomím jak si krásná,
když vidím tvou kamarádku tak sliším jak si bystrá,
když tě nemam tak si uvědomím jak mi chybíš,jak se mi po tebě stýská,jak pro mě moc znamenáš,jak to bylo krátké.

Vrať se mi protože tě strašně moc miluju,
vrať se mi protože bez tebe to je jak bez srdce,
vrať se mi protože on tě nemiluje,on tě jen využívá,
vrať se mi nebo přestanu žít.
Autor Proof, 13.04.2005
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí