Vidím Tě..

Vidím Tě..

Anotace: °°°°°°

Sbírka: Písně odjinud . . .

Pod Hukvaldem muzika
Jsem trochu dojatý
Vidím,
vidím Tě....
Je to jako tehdy
Tys byla můj celý svět
Ta nejkrásnější
Bože
Kam podělo se
těch pětatřicet let

Nad Olzou v parku
také zněl cimbál
a zpíval klarinet
Tvých očí jsem se skoro bál
Bylas můj celý svět
a já se v duchu kál
Za svoji troufalost
............sobectví
majetnost
Mít Tě
jen pro sebe
...........svoji

Když pak dalo se do deště
a Tys tiskla se ke mně
bylo Ti chladno
a Tys chvěla se po těle
netušil jsem
že to byla i touha
... a Urpín hrál....
Nad Olzou tenkrát
zněla o LÁSCE ne jedna píseň
a já...
.....já jsem neslyšel....
Jen Tvého srdce
hebký tep
za blůzkou
pod ňadrem

Teď stejná zní
údolím pod Hukvaldem
Sleduji dívčinu
Má stejný krok
Má i tentýž milý úsměv
Choulí se k chlapci
(bude už brzy mužem)
Choulí se jako tenkrát Ty
když čerstvý větérek
nad Onřejnicí pofukuje
V jejím pohledu kvete štěstí
A na stejnou notu
její srdce bije
Vidím to všechno
Jsou jako tenkrát já a Ty
Jsou sami pro sebe
životem čarovaný
celý ten krásný svět

Pod Hukvaldem cimbál zní...
Autor Těšínský, 14.05.2007
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..milé..něžné..vzpomínání.. :-))

14.05.2007 21:18:00 | isisleo

Nedalo mi to, musela jsem hodnit. Je úžasné, když někdo umí s myšlenky, tak moc pracovat. A skvěle je podat.

14.05.2007 20:04:00 | K.ohn

...psaná srdíčkem...:o)

14.05.2007 10:48:00 | Severka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí