Snad se mi zdá....

Snad se mi zdá....

Anotace: ...jen tak:o)...(a vlastně jen tak není...:o))

Snad se mi zdá,že
slova
někdy
chybí...
************
Za něhu vzácných dopisů
modré z nebe Jí jen těžko snesu.
Jak hejna rudých ibisů
s okraji moře na útesu-
tak působí mé kapky krve.
Kanou,tisknouc napoprvé
tu nejkrásnější z básní sbírek.

Okraje listů ze sovích pírek má
nachovým perem psaná kniha-
slavná chvíli,jindy nechtěná.
To když vítr plamen rozkomíhá,
kreslí po zdech.Neměj strach.
A číst si můžeš v starých verších
stejně,jako v novinách...
Autor Skywalker, 13.04.2005
Přečteno 382x
Tipy 4
Poslední tipující: šuměnka, Marfuša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

žádné jen tak jen tak takovým jen tak není...

24.11.2010 03:34:00 | šuměnka

Všechny písemnosti zhltne,
plamen
zasvitne a zmlkne :-))

27.12.2009 02:35:00 | Marfuša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí