Jaro

Jaro

Anotace: chvála mu

Když na jaře začne rozkvétat svět
všem milencům se radost vrací
a vycházejí do luk do polí,
kde sladce pějí ptáci.
Kdo dosud lásku nepoznal,
ten začne po ní toužit
chce někoho mít,milovat
a jen jemu sloužit.
Vše ve vzduchu září a svítí
a jasná voda z pramenů se třpytí,
na loukách koberce pestrého kvítí,
když na jaře rozkvétá svět,
každý z nás na sobě to cítí.
Autor takova, 13.04.2005
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí